Színházi-napot tartottak Kisrécsén

facebook megosztás

Színházi-napot tartottak a hétvégén Kisrécsén. A kulturális eseményen az Imre Sándor Szeretetszínház két produkciót adott elő – kezdésnek a helyi gyerekeket szórakoztatták, majd az esti órákban a Padlást láthatták az érdeklődők.


Az Imre Sándor Szeretetszínház társulatát ép és fogyatékkal élő, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek alkotják

Ló Szerafint, Dömdödömöt és a Négyszögletű Kerek Erdő szinte minden szereplőjét megismerhették az érdeklődők Kisrécsén. – Bruckner Szigfridet alakítom, ő egy nagyképűnek tartott oroszlán, de egyébként a legbölcsebb, legszebb és legbátrabb oroszlán. Ő egy nyugdíjas oroszlán, aki cirkuszban nőtt fel, ez a mozgásán már nem annyira látszódik, ezért én kimondottan szeretem ezt a szerepet. Nyugodtan el lehet benne üldögélni - említette Bartokos Tamás, az Imre Sándor Szeretetszínház vezetője.

Az Imre Sándor Szeretetszínház társulatát ép és fogyatékkal élő, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek alkotják. A gyerekeknek szánt előadás után egy komoly darabot is előadtak. – Nem véletlen volt az időzítés, májusban volt egy ünnepünk, júniusban pedig a színház, a művészetek, a kultúra, a múzeumok kerülnek előtérbe. Úgy gondoltuk, hogy valamennyire így tudunk csatlakozni a Múzeumok Éjszakájához - fogalmazott Tóth Lucia Krisztina, Kisrécse polgármestere.

A Színházi-nap végén meg is vendégelték az érdeklődőket. Az Imre Sándor Szeretetszínház produkciója pedig nagy sikert aratott, a tervek szerint jövőre ismét tartanak a településen ehhez hasonló rendezvényt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.