A Mladost-stadion helyett a Sloga-pálya

Az már korábban biztossá vált eseménynaptár alapján ismert, hogy július 13-án, szombaton az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a horvátországi Csáktornyán vív felkészülési mérkőzést.


A kanizsai futballisták szombaton eredetileg Csáktornyán az SRC Maldost létesítményébe készültek...

Fotó: Polgár László

A kanizsaiak holnap 18 órától a horvát másodosztályban a múlt szezon utolsó fordulójában bravúrosan bent maradt NK Medjimurje Cakovec lesz, némi változás azonban a helyszínt illetően történt a meccset illetően. Eredetileg úgy kalkulálhattak a felek, hogy a Zrínyiek városában a „központi stadionban”, vagyis az ötezres SRC Mladost kandeláberei alatt mérkőzhetnek a csapatok, a létesítményben azonban munkálatokat végeznek.


... végül az FC Nagykanizsa NB III-as legénysége holnap az NK Sloga pályáján mérkőzhet a horvát második ligás NK Medjimurje gárdájával

Fotó: Polgár László

A vendéglátó fél, vagyis a Medjimurje klubja így arról tájékoztatta a kanizsaiakat, hogy a Csáktornya keleti részén fekvő Sloga-sporttelepen fogadná az FC Nagykanizsát. A kezdési időpont nem változik, vagyis Muraköz központjában az összecsapást 18 órától rendezik. (Érdekesség, hogy az NB III-ba frissen felkerült Hévíz SK - mellyel a Kanizsa a Nyugati csoport programján belül a 6. fordulóban mérkőzhet majd - is muraközi városban játszik szombaton délután hattól, Damina László együttese a horvát negyedik ligában szereplő Mladost Komet Prelog vendége lesz a perlaki pályán.)

P.L.