Két gyereket és egy asszonyt ütöttek el Pölöskén

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Fotó: police.hu

Pölöske belterületén, a Petőfi utcában közlekedett egy férfi Opel Corsa típusú személyautóval 2019. július 15-én 14 óra 15 perckor, amikor egy hídra akart kanyarodni. Kanyarodás közben a mögötte haladó Nissan típusú gépkocsi sofőrje nekiütközött, az ütközés hatására az utóbbi autó az árokpartra hajtott, ahol elütött egy nőt és két gyermeket. A balesetben az egyik gyerek és az asszony súlyos, míg az Opel sofőrje és a másik gyerek könnyű sérülést szenvedett - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Zalaegerszegen, az Erkel Ferenc utcában - a Hegyalja út irányából a Köztársaság útja felé - közlekedett egy nő Chevrolet típusú személyautóval 15 óra körül, amikor az Erkel Ferenc utca és a Köztársaság útja kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasítását, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Peugeot típusú autóval. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el, akik közül négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 11 főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda két esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.