Maradtak és Mutterral futhatnak neki

facebook megosztás

Hivatalossá vált, hogy a megyei labdarúgó első osztály mezőnyében folytathatja a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese, a csapathoz pedig új edző érkezett.


Ahogy hosszú évek óta, a Kiskanizsa játékosai (magenta színű mezben) a következő szezonban is fogadhatják a Zalalövő legénységét - a megye egyben

Fotó: Polgár László

Mint az ismert, a Sáska az előző idényben a 15. helyen végzett, így hivatalosan kiesett a zalai első ligából. A mostani megyei igazgatósági verdiktben is úgy szerepelt, hogy megye I-es kieső a gárda, ugyanakkor a felkérést az első osztályú szereplésre vállalta. A Hévíz végül elmehetett az NB III-ba, viszont a helyére lesett onnan a Tarr Andráshida SC, emellett a Letenye SE a II. osztály Déli bajnokaként nem vállalta a legfelső osztályt. Ekkor már tehát hely úgymond lett volna a kiskanizsaiaknak, majd kiderült az is, hogy a Becsehely időközben visszalépett, így a „leltár” a végére azt összegezhette, hogy csak 15 legénység lesz az első osztályban, köztük természetesen a Kiskanizsai Sáskák.

Legalább ilyen horderejű hír a klub háza tájáról, hogy a két szezonon át játékos-edzőként dolgozó Lukács István helyett a tréneri feladatokat Mutter Attilára bízzák, aki márciusban állt fel a Becsehely kispadjáról, azzal párhuzamosan pedig a Zalakomár utánpótlásában eredményesen dolgozott. Információink szerint Lukács mint támadó folytatja a Kiskanizsánál továbbra is a futballt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.