Taktikázás felső fokon

Szerda késő délután az FC Nagykanizsa labdarúgó csapata a nemzetközi edzőmérkőzései után ezúttal a szintén harmadosztályú Szentlőrinc ellen mérkőzhetett.

FC Nagykanizsa - Szentlőrinc SE 0-0

Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Bana G.

Nagykanizsa: Borsi - Pál D. (Szabó B.), Major, Simonfalvi, Ekker - Kovács Gy. (Gerencsér A.) - Horváth B. (Szegleti), Kretz (Herzsenyák Á.), Béli M. (Fadgyas), Lőrincz (Vittman) -  Hampuk (Bagó). Vezetőedző: Barna László.


Időnként a szentlőrinciekre két kanizsai labdarúgó (kék szerelésben) is jutott, a 0-0 azonban nem változott

Fotó: Polgár László

Igazi NB III-as futballrangadót láthattak a Bányász-stadionba kilátogatók, hiszen a múlt szezon "nyugati" hatodik helyezettje a "közepes" másodikat fogadta, ráadásul a további pikantériát az szolgáltatta, hogy a vendégek kispadján az Gombos Zsolt foglalt helyet, aki három és fél éven át Kanizsán dolgozott. Az első félidő inkább a szentlőrincieknek sikerült jobbra, míg a másodikban is először ők veszélyeztettek, aztán a taktikázás játszotta a főszerepet úgy, hogy Barna László vezetőedző az egész meccsen forgatta játékosait. Az előzetes program alapján a dél-zalaiak vasárnap folytatják előkészületi találkozóik sorát, akkor a horvát negyedosztályban nyolcadik helyen végzett Mladost Prelog legénységét fogadják 18 órától.

P.L.