Új felállás, nagy célok, szombaton délelőtt a Nafta érkezik

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese is elkezdte hétfőn késő délután felkészülését az előttünk álló szezonra.


Szegleti Gergely (balról), az Andráshidáról érkezett 24 esztendős labdarúgó immár az FC Nagykanizsa vezetőinek elképzeléseit hallgathatta

Fotó: Polgár László

A futball klub vezetői rögtön azzal kezdték mondandójuk, hogy az egyesületnél az utánpótlás és a felnőtt gárda operatív irányítását külön választják, az utóbbit egy gazdasági társaság formájában igazgatják rövidesen, melyet az ügyvezető Lánczos Attila irányít az elkövetkezendőkben, a szakmai vezetője pedig Zsirai Róbert lesz.

A szakmai stáb is változott a múlt idényben az NB III Nyugati csoportjának hatodik helyén végzett dél-zalai legénységnél: a vezetőedző Barna László munkáját kapusedzőként a továbbiakban is Horváth Gábor segíti, a másodedző posztja - fogalmazzunk így - megszűnt, a technikai vezető titulusát ismét Németh Ferenc kapta, masszőrként a jövőben Tóth Árpádot köszönthetik.

A játékoskeret is változott, a távozók között Horváth Detrét, Kovács Olivért és Vajda Rolandot találjuk, az érkezők listáját - egyelőre - Hampuk Ádám (Szentlőrinc SE), Simonfalvi Gábor és Szegleti Gergely (mindketten Andráshida) alkotják.


Pál Dávid (10) és Vittman Ádám (2), az FC Nagykanizsa kiadós NB-s rutinnal rendelkező labdarúgói azonnal munkához is láthattak hétfőn a Bányász-pályán

Fotó: Polgár László

A felkészülési találkozókról annyit, az előttünk álló hétvégén azonnal egy nemzetközi találkozó következik az Olajbányász-stadionban, hiszen a szlovén másodosztályú Nafta 1903 Lendava érkezik, a meccset 10.30 órától rendezik, a továbbiakban pedig az FC Nagykanizsa olyan legénységekkel próbázhat, mint a horvát II. ligás Medjimurje Cakovec, a harmadik vonalbeli Mladost Prelog, valamint FC Koprivnica, majd a Slaven Belupo-vegyes horvát oldalról, illetve a Szentlőrinc SE a magyar NB III-ból.

- A célkitűzéseink szerint az 1-5. helyezést jelöltük meg az előttünk álló szezonra, de hadd mondjam el, hogy titkos terveink között még az 1-3. helyezés elérését sem tartjuk lehetetlennek - vázolta előzetes elképzeléseket Lánczos Attila.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.