Újonccal kezdhetnek Béli Milánék

Elkészítették tegnap a labdarúgó NB III csoportjainak sorsolását és abban a felvetésben semmi kétség nem mutatkozott, hogy az FC Nagykanizsa az úgymond nyugati részlegből kapja majd az ellenfeleket.


Béli Milánra (fehér szerelésben) a következő labdarúgó NB III-as szezonban is kemény feladat vár az FC Nagykanizsa színeiben

Fotó: Gergely Szilárd

Nos, ami bizonyossá vált, hogy a piros-kékeknek számos új helyszín került be a versenynaptárába, hiszen Balatonlelle, Bicske, Hévíz, Mosonmagyaróvár, Veszprém városa, valamint Lipót község várja majd a nagykanizsaiakat. A kanizsai szurkolóknak olyan helyszínekről – persze önszorgalomból még felkereshetik -, mint Ajka, Andráshida, Csepel (kétszer is), Dunaharaszti, vagy Pasarét viszont le kell mondaniuk. Az NB II-ből a Mosonmagyaróvári MTE került, pontosabban esett le a Nyugati csoportba, a Balatonlelle SE, Bicskei TC, Hévíz SK, Lipót SK, valamint a VLS Veszprém ötösfogata pedig a megyei bajnokságokból került a felsőbb osztályba.

Ami pedig a legfontosabb, hogy az FC Nagykanizsa az augusztus 3-4-ei hétvégén - szinte biztosan vasárnap - éppen az egyik újonc, a Lipót SK ellen kezd az Olajbányász-stadionban. (Az azt követő hétvégén a már ismerős Komáromhoz utazhatnak Barna László tanítványai, míg a harmadik körben a Puskás II látogat Kanizsára.) Egyelőre persze még csupán a felkészülési időszaknál járunk, annak keretében szombaton a Nagykanizsa a horvátországi Csáktornyára látogat és 18 órától a második ligás Medjimurje Cakovec ellen mérkőzhet.

P.L.