Vége a felkészülésnek, túl van a főpróban az FC Nagykanizsa

facebook megosztás

Barna László együttese vasárnap hazai pályán kezdi a szezont, az ellenfél az NB III. Nyugati csoportjának egyik újonca, a Lipót Pékség SE lesz.

Hat felkészülési mérkőzést vívott az alapozás során az FC Nagykanizsa, Barna László csapata két döntetlen és két vereség mellett kétszer győzni is tudott. A játékosok véleménye alapján a nyári program megfelelő volt ahhoz, hogy kiváló állapotban kezdjék a szezont. A csapat mindent megtett, úgy gondolom, hogy minden edzőmeccsen igyekeztünk a legjobbunkat nyújtani. Egy jó felkészülésen vagyunk túl, úgy gondolom, hogy megfelelő állapotban várhatjuk a bajnoki nyitányt - említette Szegleti Gergely, az FC Nagykanizsa játékosa.


Rajtra kész az FC Nagykanizsa

Az Olajbányász-stadionban kezdi a 2019-2020-as szezont a nagykanizsai labdarúgó klub. Az ellenfél az újonc lipóti csapat lesz, amely az előző idényben imponáló magabiztossággal nyerte meg a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályt. – Egy újonc csapattal fogunk játszani, amelyben mindig benne van a veszély. Ráadásul egy kiváló mutatókkal rendelkező csapat – 190 gólt rúgott, 10 gólt kapott –, van olyan játékosuk, aki a bajnokságban 65 gólt rúgott, tehát biztos, hogy oda kell rájuk figyelni. Képzett játékosokból áll a csapatuk, a győri akadémián nevelkedett játékosok játszanak náluk, rutinos játékosokkal kiegészülve. Biztos, hogy jó csapat, nem véletlen, hogy megnyerték a bajnokságot - vélekedett Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

A nyitómérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. Ami a dél-zalai egyesület keretét illeti, szinte biztos, hogy a Kaposvárról érkező Herzsenyák Áront szerződteti a klub, Hetesi Patrik pedig távozik Kanizsáról.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.