A sérültek csak gyarapodtak

Vasárnap 17 órakor a Bányász-stadionban az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-csapata a Puskás Akadémia FC II legénységét fogadja és a hazaiak szeretnék természetesen kiköszörülni az előző heti komáromi csorbát.

Mint az ismert, a Kanizsa múlt vasárnap a Komárom VSE vendégeként szenvedett 4-2-es vereséget úgy, hogy védelme igencsak szellősnek mutatkozott és a feladat ezúttal sem lesz kisebb, hiszen az előző idényben szintén élcsapat Puskás II látogat Nagykanizsára.


Béli Milán (fehér szerelésben), az FC Nagykanizsa középpályása is felkerült időközben a sérültek listájára, kérdés, vasárnap a Puskás II ellen hány percet kaphat a mérkőzésen

Fotó: Gergely Szilárd

- Igencsak komoly erőpróba előtt állunk, hiszen egy fiatal és stabil együttes látogat hozzánk – kezdte Barna László, az FCN vezetőedzője. - Előző héten nem néztek ki rosszul a III. Kerület ellen sem, hiába nyertek náluk az óbudaiak. Nem lesz egyszerű feladatunk főképp úgy, hogy Béli Milán is megsérült, Kretz Bálint is rúgást kapott a vádlijára, vagyis sérültjeink nem hogy kevesebben, inkább szinte többen lettek. Egy biztos, jó csapat ellen játszunk majd, melyben számos korosztályos válogatott is található. Nem szeretnénk persze feladni és bízom játékosaimban, akik oda is teszik majd magukat a mérkőzésen.

P.L.