Bicskei túra előtt

Az FC Nagykanizsa legénysége a labdarúgó NB III-ban a sok újonc közül az egyikhez, a Bicskei TC legénységéhez látogat, a találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik.

- Ahogy tavaly újoncként mi, úgy idén a bicskeiek is mondhatni zsákbamacska együttes – fogalmazott Barna László, az FCN vezetőedzője a klub honlapján. - Egyébként a szezon eddigi meccsein tulajdonképpen domináltak is az ellenlábasaik ellen, s ugyan voltak nehéz perceik nekik is, de jól összerakott csapat, játsszák a futballt, egyben nem durva együttesről beszélünk. Ekker Milán eltiltott, emellett vannak hosszabb ideje és sajnos „friss” sérültjeink és biztos, hogy nagyon nehéz találkozó elé nézünk. Nem szeretnénk ugyanakkor, ha a Komárom elleni rövidzárlat ismét bekövetkezne, ez azért nem jellemző csapatunkra, egyben remélem, olyan mentalitással lépünk pályára Bicskén, hogy ha kell, akár az utolsó percekben is nyerhetünk.

Mint az időközben kiderült, a döntéshozó grémium Ekker Milánt három mérkőzésre tiltotta el, így ahogy azt a kanizsaiak trénere elmondta, Bicskén pályára biztosan nem léphet a játékos.

P.L.