Élményekben gazdag nyár a SWANS-szel

Négy héten át várta a fiatalokat a SWANS balett- és tánciskola  a nyári szünetben. A szervezők célja az volt, hogy a gyerekek aktívan, közösségben töltsék el szabadidejüket.


A táborban a fiatalok terápiás állatokkal is megismerkedhettek

A tánciskola idei utolsó nyári turnusa is vonzotta a kisebb és a nagyobb lányokat. A fiatalok szeretik ezt a programot, többen visszatérő táborozók – és nem csak a tánc miatt. – Fokozottan figyelünk arra, hogy sokféle programmal színesítsük a táborunkat. Aki évközben nem jár táncra, ő is nyugodtan jöhet hozzánk, hiszen itt megismerkedik tánclépésekkel, de emellett több különféle programot biztosítunk a gyermekeknek – mondta el kérdésünkre Pulai Lászlóné, a tánciskola vezetője.

Az egyik ilyen időtöltés a gyerekek által is kedvelt horgolás. – Nehéz és most tanultam meg, mindenkinek horgolok, aki kér, anyának, apának – árulta el Jobbágy Anna.

A táncos tábor kínálatában emellett kirándulás és múzeumlátogatás szerepelt, és a fiatalok terápiás állatokkal is megismerkedhettek. Az újudvari Vadudvar alpakái például visszatérő vendégei voltak az idei SWANS-tábornak.