Ez a harc az élet és a halál között dúl

Egy parlamentbe még be nem jutott, új formációtól programot várnánk. Megkaptuk. NOlimpia, gender propaganda, Európai Egyesült Államok. – Nem az új SZDSZ. Mérföldekkel rosszabb és vállalhatatlanabb társasággal állunk szemben – szögezte le az Alapjogokért Központ igazgatója.


A többség az élet pártján van, nem a halálén…(Fotó: MTI)

A közelmúlt kanizsai figurái - Micsoda arcok! Kudarcok! – mellett az egyetlen friss hús, avagy fekete ló. Kanizsai program híján kénytelenek vagyunk országos – mit országos, európai! – politikusaik alapján következtetni: kik ők? Cseh Katalin és a feminista újságíró, Papp Réka Kinga a Klubrádióban néhány éve gyomorforgató eszmecserét folytatott az abortuszról. Cseh Katalin a terhesség-megszakítás klasszikus sebészi módját említi, amire Papp Réka Kinga rávágja: „Köznyelvi nevén botmixer”. Az orvosi egyetemet végzett politikus nevetve mondja: „Hát igen, ezt még nem hallottam”, erre a műsorvezető így reagál: „Komolyan? Közszájon forog.” Cseh Katalin pedig tovább nevetgélve kijelenti: „Majd elterjesztem én is a kis körömben.” A két nő a vákuumos kiszívással végzett abortuszról beszélt, amelynek során a méhbe egy szívócsövet vezetnek, amelynek szívó-vágó vége feldarabolja a babát.


Azt azért nem várom meg, hogy KÖTELEZŐ legyen! Hofi sok kanizsainak a meleg propagandáról vallott véleményét fogalmazta meg (Fotó: MTI)

A frissen megválasztott momentumos EP-képviselő arra szervezett gyűjtést júniusi születésnapján, hogy más ne születhessen meg. Az amerikai Planned Parenthood nevű szervezetnek kért pénzbeli felajánlásokat Facebook-profilján. Ez az abortuszklinika még a terhesség harmadik harmadában is támogatja annak megszakítását. 2015-ben horrorfilmbe illő történet került napvilágra, amiben a PP egyik vezetője éppen megölt csecsemők testrészeivel kereskedik. A szervezet elismerte a titokban készült felvétel valódiságát. A Planned Parenthood évente 300 ezer életet olt ki.

E sorok írója szüleinek 4. gyermeke, minapi születésnapján nekik hálás azért, hogy vállalták.


– Úgy vettem észre, hogy akik az abortuszt pártolják, valahogyan mégis megszülettek – így Reagan (Fotó: MTI)

 

Gianna Jessen: Nem tudtak elkapni!

Engem örökbe fogadtak. A biológiai anyám 17 éves volt, ahogy a biológiai apám is. Hét és fél hónapos terhesen döntött úgy, hogy elmegy a Planned Parenthood-ba, ami a világ legnagyobb abortusz szolgáltató intézménye. És ők azt tanácsolták neki, hogy menjen el az előrehaladott terhességnél szokásos vegyszeres feltöltésre. Ez pedig egy olyan eljárás, ahol az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, a baba lenyeli ezt az oldatot, és ez szétégeti őt kívül-belül egyaránt. Végül az anya megszüli a halott gyermeket 24 órán belül.
Én azonban mindenki legnagyobb megrökönyödésére nem holtan, hanem élve jöttem a világra, 1977. április 6-án, a Los Angeles Megyei Abortusz Klinikán. Ami ebben a legnagyszerűbb – mármint a megérkezésem tökéletes időzítésében –, hogy az abortuszt végző orvos már nem volt szolgálatban, így lehetősége sem volt, hogy véghezvigye az életemmel kapcsolatos tervét, ami a halál volt. Így – amint már korábban említettem – élve születtem meg 18 óra múlva. Vaknak, összeégettnek, halottnak kellene lennem. És egyik sem vagyok. Nem tudtak elkapni! Tudják, a legnagyszerűbb elégtétel számomra az a tény, hogy az abortuszt végző orvosnak kellett aláírnia a születési anyakönyvi kivonatomat.
Szóval azt is tudom, hogy ki az. És ez áll benne: született: vegyszeres feltöltéssel végzett abortusz során. Haha! Nem nyertek! Ha az abortusz csupán a nők jogairól szól, Hölgyeim és Uraim, akkor mi volt a helyzet az enyémmel? Nem volt akkor ott egyetlen radikális feminista sem, aki azért kiáltott volna, hogy az én jogaim mennyire meg lettek sértve aznap, holott épp készültek kinyiffantani a nők jogainak nevében. Szóval egy nővér hívott egy mentőst, és átszállítottak egy kórházba, ami abszolút csoda. Mert 2002-ig az én országomban az volt az általános gyakorlat, hogy az abortuszt túlélővel végeznek: fojtással, fullasztással, hagyják ott helyben meghalni, vagy csak egyszerűen kidobják.

Azért mondom ezeket Önöknek, Hölgyeim és Uraim, mert mi ebben a világban egy érdekes háborúban élünk, akár felfogjuk ezt, akár nem. Ez a harc az élet és a halál között dúl. Önök melyik oldalon állnak?

Papp János összeállítása