Hivatalosan is megkezdődött az október 13-ai önkormányzati választás kampányidőszaka - a kormánypárti jelöltek már leadták az ajánlásokat

Mától kaphatják meg a választási irodáktól a jelöltek és jelölőszervezetek az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik a képviselő- és polgármesterjelöltek ajánlásához szükséges aláírások gyűjtése. Reggel a kanizsai jelöltek is átvették az íveket, az ajánlásokat szeptember 9-én 16 óráig lehet leadni.

A kormánypárti jelölteknek azonban még 24 óra sem kellett, szombat estig összegyűjtötték a megfelelő számú ajánlást, amit ma délután leadtak a választási irodán. A Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, Balogh László Híradónknak elmondta, folytatják az aláírások gyűjtését, hiszen minél több kanizsai polgárral szeretnének személyesen is találkozni.


Több mint ezer ajánlást kapott Balogh László, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje

Nagyon köszönjük a támogatók aláírását, s azt a sok emberi szót, s tanácsot és ötletet, amellyel találkoztunk ebben a két napban. Szombat, vasárnap úgymond terepen voltunk, a Fidesz–KDNP 10 képviselőjelöltje és jómagam is. Igyekeztem mindannyiukkal egy-másfél órát eltölteni. S jó érzéssel számolhatok be, hogy a szükséges ajánló aláírásokat egészen hamar, már szombat délutánra teljesítettük, de nem akarunk ott megállni. Most szeretnénk leadni az ajánlásokat, a hivatalos procedúrának megfelelően. Elmondhatom, hogy több mint ezer ajánlást kaptam mint polgármesterjelölt - fogalmazott.