Innentől a bajnokságra koncentrálhatnak

facebook megosztás

Nagy különbségű vereséget szenvedett a női labdarúgó Förch Magyar Kupa első fordulójában a Ziccer NLSE a Mol Fehérvár FC-től, így el is dőlt, hogy a kanizsai hölgyek a továbbiakban a bajnokságra koncentrálhatnak.

Ziccer NLSE – Mol Fehérvár FC 0-13 (0-5)

Női labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Németh D. (Posza, Agócs). G.: Szabó B. (63., 74., 76., 86.), Szehofner (3., 35., 42., 68.), Pécsi (8., 58., 90.), Földvári (53.), Székely (11.)

Ziccer: Balassa Sz. - Buncsák (Szalai L., 28.), Molnár L., Boros G., Farkas Cs., Tarsoly K., Szollár, Szabó Zs., Molnár R., Horváth E., Kozma E. (Sóstai, 58.). Edző: Benedek József.

Már az sokat sejtetett az erőviszonyokról, hogya fehérváriak az NB I-es osztályozón szerepelhettek az előző idény végén, a kanizsaiak pedig a felkészülésük során még előkészületi meccset sem tudtak vívni. Ettől függetlenül Benedek József tanítványai elszántan készültek a női labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzésre, mely tulajdonképpen a 11. percre már meg is válaszolta a továbbjutó együttes kilétét: akkorra már a székesfehérváriak 3-0-s előnyre tettek szert a Mindenki sportpályáján. Onnantól kicsit lazult a nyomás, majd a félidő hajrája még két gól tartogatott a vendégek részéről. A második játékrészben továbbra is potyogtak a Mol Fehérvár FC találatai és a meg sem álltak tizenháromig Gajdóczi Tibor játékosai.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.