Kupameccs a Mol Fehérvár FC-vel

Gyakorlatilag a hétvégi kupamérkőzéssel kezdi idényét a Ziccer NLSE női NB II-es labdarúgó együttese, a Mol Fehérvár FC csapatát fogadják szombaton 11 óráról a Mindenki sportpályáján.

Az előző szezonban a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 5. helyén végzett nagykanizsaiak előtt nem kis feladat áll az MK-ban, hiszen a „nyugati” bajnok fehérváriakkal mérkőzhetnek szombaton délelőtt hazai környezetben.

- A kupameccsre úgy is készülhetünk, mint egy előkészületi meccsünkre, hiszen a nyári időszakban nem tudunk ilyet játszani, emiatt van is bennem hiányérzet – mondta el a Ziccer edzője, Benedek József. - Éppen az említettek miatt is, vegyesek az érzéseim, de természetesen számít nekünk is az összecsapás, melyen a legfontosabb, hogy legyen tartásunk és akkor már mindenképpen elégedett leszek. A Mol Fehérvár FC a felkészülése alatt ha jól tudom, hat edzőmérkőzést is játszott és legutóbb például megverték az NB I-ből kiesett pécsieket is. Mi ezúttal lemérhetjük azt, hogy hol is tartunk a bajnoki rajt előtt, vagyis erőfelmérőnek szintén kiváló lesz az előttünk álló kupatalálkozó.