Mesterhármasra csak Szalai-dupla volt a válasz

facebook megosztás

Vereséggel kezdte a Ziccer NLSE a női NB II-es labdarúgó-bajnokságot, hazai környezetben az ajkaiak egyik játékosát, a mesterhármasig jutó Oppermann Ilonát nem tudták tartani a vendéglátók.

Ziccer NLSE (7.) – FC Ajka (5.) 2-3 (2-2)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 1. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Bognár R. (Magyar Gy., Kozma D.). G.: Szalai L. (13., 45.), illetve Oppermann (3., 10., 69.)

Ziccer: Balassa Sz. - Buncsák, Bársony (Latin, 46.), Molnár L., Boros, Farkas Cs., Tarsoly, Szollár, Szalai L., Szabó Zs., Kozma E. Edző: Benedek József.

Bizakodva várhatta az idény első bajnokiját a kanizsai női NB II-es labdarúgó együttes, hiszen az előző szezonban négy pontot szereztek a Veszprém megyeiek ellen, a várakozásokat azonban gyorsan lehűtötte az FC Ajka, hiszen a 10. percben már 2-0-ra vezetett. Gyorsan szépített viszont Szalai Laura révén a nagykanizsai csapat és a küzdelmes találkozón továbbra is próbálkoztak becsülettel, melynek a 45. percben meg is lett az eredménye, Szalai ismét beköszönt, ezzel döntetlenre álltak a felek a félidőben.

A dél-zalaiak Oppermann Ilonát mint később kiderült, később sem tudták tartani, hiszen míg rohamot indítottak a győztes gólért, addig az ajkai játékos ismét túljárt mindenki eszén (2-3). Onnan már Benedek József tanítványai is óvatosabbá váltak, hiába ők mentek az eredmény után. A vendégek végül is nyerték a nem kimondottan magas színvonalú találkozót.

- Az inkább küzdelmes, mint jó meccsen a jobb helyzetkihasználás döntött a győztes együttes javára – értékelt a kanizsaiak trénere, Benedek József.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.