A legmodernebb gépekkel felszerelt lapszabászati cég alakult Nagykanizsán

facebook megosztás

Az üveggyár egykori csarnokát fél év alatt újították fel, majd a termelői részleg mellett egy asztalosboltot és egy belsőépítészeti stúdiót is kialakítottak a Vár utcában. A Creative Carpenters Kft. országos szinten is egyedülálló, prémium minőségű bútorokat készít a jövőben Kanizsán.

Impozáns látvány fogadja az érdeklődőket az új kanizsai bútoripari cég bemutatótermében. A vállalkozás vezetőségének fő célja, hogy a minőségi munkának köszönhetően a cég úttörővé váljon a magyar piacon.

Azt vettük észre a piacon, hogy nagyon hosszú a várakozási idő és rossz minőségben készülnek el a lapszabászatok. Ezen próbálnánk meg egy új megközelítés segítségével változtatni. Egy olyan bemutatótermet hoztunk létre, ahol modern stílusú lapanyagokat tudunk bemutatni az asztalosoknak és a lakosságnak - fogalmazott Mozsdényi Antal, a Creative Carpenters Kft. értékesítési igazgatója.


Egy belsőépítészeti stúdiót is kialakítottak a Vár utcában

A Creative Carpenters Kft. alig egy héten belül már a második kanizsai cég, amely a kedvező gazdasági folyamatoknak köszönhetően új munkahelyeket teremt a városban.

Itt is el kell ismételni, hogy az elmúlt 8-9 évben jóval több mint 1000 új munkahely létesült Nagykanizsán. Ez elsősorban a kanizsai kis- és közepes vállalkozásoknak köszönhető. Azok a cégek, amelyek működtek és működnek jelenleg is Kanizsán, komoly létszámnövekedést értek el a foglalkoztatottság területén. Külföldi cégek 10-20, esetleg 30 százalékkal is növelték a foglalkoztatottjaik számát - mondta Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő.


Cseresnyés Péter köszöntőjében kiemelte: az elmúlt 8-9 évben jóval több mint 1000 új munkahely jött létre Nagykanizsán

30 dolgozó állt munkába hétfőn a lapszabászati cégnél, amely önerőből jött létre. A polgármester szerint ez jól jelzi a kanizsai kis- és közepes vállalkozók bátorságát és szakértelmét.

– Faiparban Nagykanizsa jó, hiszen vannak nagy cégeink, s vannak kisebbek, amelyek bátrak, mert fejlesztenek. Pályáznak, hitelt vesznek fel, saját erőt fektetnek be, s nyilvánvalóan ez meg is éri nekik. Én azt kívánom ennek a cégnek, hogy legyen sok megrendelője, de tudomásom szerint már van bőven - említette Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.

A kanizsai vállalkozás – egyebek mellett – egy, a magyar piacon egyedülállónak számító, marosvásárhelyi bútorlapot is forgalmaz.  

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.