Balázsékkal indult a reggel Kanizsán

facebook megosztás

Balázsékkal indult a reggel Kanizsán. Az egyik ismert kereskedelmi rádió országjáró turnéjának első állomása Nagykanizsa volt. Az Erzsébet téren felállított üvegstúdió sokakat vonzott, délelőtt 10 óráig pedig számos jóhangulatú nyereményjátékban vehettek részt az érdeklődők.

A barátságtalan idő ellenére is sokan látogattak ki az Erzsébet térre, hogy részt vegyenek az egyik ismert kereskedelmi rádió reggeli műsorának országjáró turnéján. Balázsékkal sokan ébrednek reggelente, ezért többen azért érkeztek, hogy élőben is találkozzanak kedvenc műsorvezetőikkel. – Rendszeresen hallgatjuk őket, amikor tehetjük – én főként akkor, mikor megyek reggel autóval dolgozni, nálam mindig ők szólnak. Nagyon szeretjük őket, ezért szoktuk hallgatni – árulta el Cserfő Henrik.


Fotó: Gergely Szilárd

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani nem érkezett üres kézzel, hiszen több olyan ügyességi játékot is hoztak, melynek köszönhetően értékes nyereményekkel távozhattak a bátor indulók. Nem csak a műsorvezető trió lepte meg azonban a kanizsaiakat. Többen kedveskedtek kávéval és süteménnyel, a KOKSZ csapata pedig egy velocipédre ültette fel Rákóczi Ferit, aki korábban még nem ült hasonló oldtimer különlegességen.


Fotó: Gergely Szilárd

– Hallottuk a Rádió 1 műsorában, hogy a roadshow Nagykanizsán kezdődik. Mivel az Erzsébet téren rendezték, ahol van egy velocipédes ivókút, azt gondoltuk, hogy a KOKSZ – ami szintén velocipédekre hegyezi ki a tevékenységét – megmutatja magát és kijövünk. Reménykedtünk abban, hogy valamelyik műsorvezetőt sikerül a velocipédre feltennünk – fogalmazott Dene Tibor, a KOKSZ elnöke.


Fotó: Gergely Szilárd

A műsorvezetők nagyon jól érezték magukat Nagykanizsán, a városba és környékére a jövőben is szívesen visszatérnének. – Én azt sajnálom, hogy a jövő héten nem leszünk lent, mert akkor dödöllefesztivál lesz – az pedig az egyik kedvenc ételem, úgyhogy azt semmiképpen sem hagytam volna ki. Nagyon gondolkodom még rajta, hogy a Giro befutóra is eljöjjünk, mert azt el kell mondani – hogy ha az országban még máshol nem tudnák – hogy Nagykanizsán lesz a harmadik szakasz befutója, hisz jövőre Magyarországról indul a Giro’d Italia, ami az egyik legnagyobb európai kerékpáros körverseny és Nagykanizsán lesz majd a magyarországi befutó. Azt hiszem, hogy a budapesti prológ után Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa lesz az útvonal. Ez nemcsak a város, hanem az ország életében is hatalmas esemény – mondta Vadon János műsorvezető. Az országjáró turné péntekig tart, holnap pedig már Tatabányáról jelentkezik a népszerű reggeli rádiós műsor.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.