CSOK-özönből vásárolnék, építkeznék

facebook megosztás

CSOK-özönből vásárolnék, építkeznék címmel tartottak tegnap szakmai előadást a HSMK-ban. A banki és építészeti szakértők által rendezett fórumon bemutatták a CSOK, a babaváró hitel és a Magyar Fejlesztési Bank hitelkonstrukciójának előnyeit és feltételeit. Az interaktív előadás során a leggyakrabban felmerülő kérdések mellett saját egyéni helyzetükről is kérdezhettek az érdeklődők. Az előadók – egyebek mellett – a CSOK és a falusi CSOK közötti különbségeket is bemutatták.


A CSOK, a babaváró hitel és a Magyar Fejlesztési Bank hitelkonstrukciójának előnyeit és feltételeit is bemutatták a szervezők

Mi elsősorban egy átfogó tájékoztatást szeretnénk adni, ezért az OTP Banktól is érkeztek szakértők, akiknek a részletes kérdéseket fel lehetett tenni. A fő különbség a kettő támogatás között az, hogy amíg a CSOK-nál csak új lakás vásárlása, építése esetén lehet magasabb összegekhez hozzájutni, addig a falusi CSOK-kal érintett településeken minden egyes építési folyamatra, bővítésre, felújításra is lehet viszonylag magasabb összegeket igényelni - fogalmazott Lesták Attila építész.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.