Csurgói a csurgóiak ellen – kanizsai indulással

A hétvégén a férfi kézilabda NB II-ben is rajtoltak a bajnokság küzdelmei, a Tungsram SE legénysége ma a Csurgó U23-as gárdájával mérkőzik 19 órától a somogyi kisvárosban.

- Jó néhány előkészületi találkozót vívtunk a holtidényben és úgy gondolom, jól is sikerült a felkészülésünk a szezonra – mondta el Csalló Ádám, a kanizsaiak ifjú trénere. - Több távozónk volt ugyan, de akik maradtak is jó csapatot alkothatnak szerintem, melyet a nagyatádi győztes tornán bizonyítottak is. Akik a két héttel ezelőtti kupán velünk voltak és az első helyen végeztek, ők alkotják a keretünket az őszi szezonban, így a csurgói együttes ellen is ők meccselnek. Mostani ellenfelünkkel szemben azt hiszem egy jó tempójú, futós mérkőzés elé nézünk, meglátjuk, mi sülhet ki belőle.

A meccsnek külön pikantériát adhat, hogy a 26 esztendős Ádám csurgói származású, így számára külön is érdekes lehet a találkozó.

- A csurgói utánpótlást jártam végig annak idején, tehát igen, valamilyen szinten nem egy szokványos meccs lesz a számomra – fűzte hozzá mosolyogva a dél-zalaiak játékos-edzője. - Hogy ma ott várom-e be a srácokat a Tungsramtól? Nos, ezt még nem tudom, de sportszakmai szempontból ugye mostanság Kanizsán többet tartózkodom...

P.L.