Harmadik forduló, második győzelem

A futsal NB II Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club a Haladás VSE II együttesét fogadta és győzelmei számát kettőre is növelte.

Nagykanizsai Futsal Club (2.) - Haladás VSE II (4.) 5-2 (4-0)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 3. forduló. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Szabó P. (Hartung, Domokos). G.: Szakmeiszter J. (8., 9., 18.), Szalai D. (20., 24.), illetve Papp Zs. (26.), Gyenese (32.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Kollár P., Schuller, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M., Bogyó, László D., Novák L., Szalai D. Edző: Bagó Gábor.


Szakmeiszter János (piros-fehér szerelésben) háromszor volt eredményes a Haladás II elleni futsal bajnokin

Fotó: Gergely Szilárd

A Hali kettes számú futsal egységével az NFC a legutóbbi meccsükig három alkalommal találkozott, korábban még a harmadik vonalban. Mi több, a kanizsai futsalosok első NB-s meccsét is a szombathelyiek ellen vívták szűk két esztendeje. A kanizsaiak most sem bíztak semmit a véletlenre és a szépszámú közönségük előtt idővel csak beindították a gólgyártást. Biztos előnnyel mehettek a szünetre, melyet előbb növeltek, aztán a Haladás zárkózni próbált, de a kanizsaiak nem engedték ki kezükből az irányítást. Bagó Gábor legénysége ezzel kijavította az előző kör kisiklását és ismét a közvetlen élmezőnyben található.

- Egy nagyon dinamikus, jó iramú mérkőzésen vagyunk túl – értékelt Bagó Gábor, az NFC trénere. - A Haladás több játékrendszerrel is próbálkozott de mindenre jól reagáltunk. Játékosaim betartották a megbeszélteket és nagyon fegyelmezetten és jól futsaloztak.