Ismét érkeznek az utánpótlás labdarúgó válogatottak

Két hét múlva ismét utánpótlás labdarúgó válogatott mérkőzésnek ad otthont a nagykanizsai Olajbányász-stadion, hiszen szeptember 19-én, csütörtökön a dél-zalai városban 14 órától Magyarország U16-os együttese Szlovénia hasonló korosztályos fiú legénységével méri össze tudását.


Plakátok a város egyes helyein már jó ideje hirdetik, hogy ismét labdarúgó utánpótlás válogatott mérkőzésnek adhat otthont Nagyanizsa

Fotó: Polgár László

Tavaly már volt ebben a korcsoportban e két ország csapatának mérkőzése, idén pedig visszatérnek Kanizsára a felek, a magyar küldöttségben Belvon Attila és Preisinger Sándor szövetségi edzők vezetésével.

Ahogy az elmúlt esztendőben, úgy most is lesz egyfajta közönségtalálkozónak beillő programja a csapatnak, hiszen az előzetes tervek szerint a meccs után, tehát szeptember 19-én, csütörtökön a gárda Kiskanizsára hivatalos, ahol a Puncs Fagyizóban vár a srácokra egy rövid szabadprogram. A fagylalt minden bizonnyal igazán úgy esne jól a ifjú labdarúgóknak is, ha sikerülne győztes meccs után mindazt megejteni.