Itt a legfrissebb szextérkép: Ez a város lett idén Magyarország pornófővárosa - A nyilvános együttlét izgatja a többség fantáziáját (+18)

Ha nem is mindenki vállalja, nézni nagyon szeretjük a nyilvános szexet. Legalábbis az amatőr pornó és a mostohaanyukákról szóló felnőttfilmek között ez is az első három olyan kategória között van, amik leginkább izgatják a magyar pornófogyasztók fantáziáját. A Szexrandi.hu ismét elkészítette a kutatását, amelyből az is kiderült: a felnőttfilmek fővárosa ezúttal Nagykanizsa lett. 


Fülledt erotika /illusztráció: Shutterstock

Úgy tűnik, az egész országot lázba hozta a júliusban futótűzként terjedő győri szexvideó. Mint arról a Blikk is beszámolt, egy pár képtelen volt ellenállni vágyainak, így a város központjában található szökőkútban estek egymásnak a szerelmesek. Nyáron a magyar internet népe előszeretettel kattintott az erről készült videóra, de a legnépszerűbb témák között olyanokat is találunk, mint az úgynevezett hentai pornó. Ezekben leginkább japán rajzfilmek „hősei” szerepelnek. 

– Ezek a filmek jelentik jelenleg a jéghegy csúcsát, a maguk extremitásával olyan igényeket termelnek ki, amik eredetileg nem lennének jelen az emberi természetben. Drámaian bizonyítják, hogy mennyire eltávolodtunk a valódi hús-vér kapcsolatoktól, együttlétektől – kezdte Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, aki szerint bár a pornográfia mindig jelen volt az emberi történelemben, sose jelentett ilyen mértékű problémát a hétköznapi életünkben.

– A pornófilmek két okból problémásak: egyrészt a fogyasztás mennyisége, másrészt a minősége miatt. Utóbbi tekintetében az egyre extrémebb tartalmak igénylése jellemző, mivel az unalom, a megszokás itt is megjelenik – mondta a szexuálpszichológus, aki azt is megjegyezte: a felnőttfilmek negatív hatása a párkapcsolatokra világszinten jelent problémát.

A Szexrandi.hu felmérésében a megyék közül Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyéből kerestek legtöbbször szexuális tartalmat a felhasználók. Városok szempontjából a legaktívabb pornófogyasztók Nagykanizsán, Nyíregyházán és Mosonmagyaróváron, valamint Miskolcon voltak.

– A szezonalitás szempontjából szinte minden évszak magyarázható: télen az emberek nehezebben mozdulnak ki, míg nyáron a magasabb tesztoszteronszint mellett a folyamatosan ingerlő és kihívó látvány az utcákon, a strandokon szintén megemeli a szexuális vágyat – magyarázta a szakember.


Kelet-Magyarországon falják leginkább a pornót

Milliárdos érdeklődés

A felnőttfilmek iránt kimagaslóan megugrott az érdeklődés az utóbbi években, ezt bizonyítja a világ egyik legnagyobb pornóoldalának statisztikája is, amely szerint tavaly 33,5 milliárd látogatója volt az oldalnak, amely 5 milliárddal több az előző évinél. A legnagyobb veszélyt a fiatalokra jelenti. 

Forrás: blikk.hu