Késett ugyan, de ezúttal lett bajnoki

facebook megosztás

A labdarúgó megyei első osztályban szereplő Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese - a Tarr Andráshida SC ellen hazai környezetben - két hét után folytathatta szereplését a bajnokságban, melynek roppant prózai oka volt: a 4. forduló keretében Mutter Attila legénysége nem tudott kiállni Szepetneken, ugyanakkor a szomszédvárban az utánpótláscsapata augusztus 31-én 3-1-re győzni tudott.


A sárga szerelésben pompázó Kiskanizsa focicsapata az előző idényben még NB III-as Andráshida SC ellen lépett pályára a legutóbbi megyei fordulóban

Fotó: Polgár László

Ezúttal a hidaiak ellen viszont nem volt U19-es mérkőzés, jöhetett viszont vasárnap délelőtt rögtön a felnőtt meccs. Illetve mindez az eredeti időponthoz képest jó 20 perces késéssel történhetett meg, mivel az ASC elhozta keretét, csak éppen a szereléseit nem... Amikor viszont a ruhadarabok is befutottak, már semmi akadálya nem volt az összecsapásnak. Úgy tűnt, Dobos Sándor gárdája igencsak bekezd, hiszen a 19. percben már 2-0 volt a javukra, majd a második félidőben még négyszer került a labda a házigazdák hálójába, mellyel kialakult a 6-0-s andráshidai siker.

 

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 5. forduló:

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (15.) – Tarr Andráshida SC (4.) 0-6 (0-2)

Kiskanizsa, 50 néző. Vezette: Iványi G.

G.: Kalamár M. (12.), Bakó (19.), Szabó M. (49.), Molnár A. (64.), Tóth L. (77.), Horváth E. (91.)

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.