Nyertes nyitány

facebook megosztás

Győzelemmel kezdte második NB II-es idényét a Nagykanizsai Futsal Club együttese, a kanizsaiak - miként tavaly, úgy idén is - a REAC gárdáját múlták felül.

Nagykanizsai Futsal Club - REAC 8-2 (4-1)

Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Wittner (Karsai, Blum). G.: Bogyó K. (6.,18.,22.), Horváth E. (12.,25.), Szakmeiszter J. (16.,27.), Szakmeiszter Á. (37.) illetve Sütő (14.), Hornok (40.)

NFC: Szakmeiszter Á. - Schuller, Kollár, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M., Bogyó, Losonczi, Horváth E., Szalai D., László D. Edző: Bagó Gábor.


A kanizsai futsalosok ahogy elmondták, a drukkereikért is játszanak, nos, a győzelem után az ultrák roppant hálásan is tapsoltak

Fotó: Gergely Szilárd

Az érzés gyakorlatilag már a megszokott volt, hiszen a kanizsai futsalosok elkezdték az NB II-es szezont, ráadásul ezúttal is a rákospalotaiak ellen léptek pályára az első forduló keretében. Mi több, más sem nagyon változott, hiszen a dél-zalaiak győztek, csak az hibádzott, hogy a múlt idénybeli négygólos siker után ezúttal 8-2-re győztek. Az új igazolások közül Bogyó Károly volt elemében, aki háromszor is beköszönt a fővárosiaknak.

- Úgy érzem, kezdésnek nem volt rossz mérkőzésünk egy kicserélődött REAC ellen – mondta el az NFC trénere, Bagó Gábor. - Két új játékosunk is be tudott mutatkozni együttesünkben, sőt, Bogyó Károly egyből három góllal vette ki részét a sikerből. Természetesen voltak hibáink, de végig uraltuk a játékot és magabiztos győzelmet arattunk.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.