Rosszul kezdett félidők

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa labdarúgó-csapata megerősíthette volna helyét a tabella első felében, a BKV Előre elleni meccsén azonban kikapott, így eddig bajnokságbeli mérlege pontosan ötvenszázalékos és igencsak összerázódott a mezőny.

FC Nagykanizsa – BKV Előre 1-3 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 8. forduló. Nagykanizsa, 325 néző. Vezette: Szommer (Bede T., Perák). G.: Szegleti (83. - 11-esből), illetve Balogh B. (2.), Csanálosi (49.), Girán (59.)

Nagykanizsa: Borsi – Simonfalvi, Major, Szabó B. (Bagó B., 56.), Horváth B. - Gerencsér A., Béli (Ekker, 63.) – Szegleti, Hampuk (Herzsenyák, 56.), Lőrincz - Vittman. Vezetőedző: Barna László.


Szegleti Gergely (fehér szerelésben), az FC Nagykanizsa középpályása büntetőből azért beköszönt, a BKV Előre azonban elvitte a három pontot a Bányász-pályáról

Fotó: Gergely Szilárd

A lehető legrosszabbul kezdődött kanizsai szempontból a bajnokság 8. fordulójának dél-zalai meccse, hiszen az a Balogh Bence köszönt be már 74 másodperc után, akit még ki is emeltek előzetesen, hogy a BKV támadójára külön is figyelni illik. Igaz, már a középre adás balról is zavartalanul érkezett, az ugyanakkor biztos, hogy onnan borult minden előzetes elképzelés. A hazaiak újítani képtelenek voltak, ez persze nem jelenti azt, hogy ne lettek volna lehetőségeik. Nem ment azonban semmi gördülékenyen, a vendégek pedig a maguk szája íze szerint alakították a meccs ritmusát. A második félidőnek még úgy indulhatott neki Barna László legénysége, hogy sok van hátra még a találkozóból, mely a folytatásra bőven elegendő, ugyanakkor jött a BKV második gólja a második felvonás elején és onnan minden eldőlni látszott. Ezt már csak tetézte tíz perccel később a fővárosiak harmadik találata. A szépségtapasz összejött ugyan még a piros-kékeknek egy tizenegyes értékesítésével Szegleti Gergely révén, de a vendéglátók bajait csak tetézte, hogy a meccs hajrájában Simonfalvi Gábor súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, csapata pedig - nem várt - vereséget könyvelhetett el.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.