Segítség a polgárőröknek

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. szeptember 12-én nyolc használt, rendőrségi szolgálatból kivont gépkocsit adott át használatra a polgárőrségnek.


Fotó: police.hu

Az ünnepélyes átadáson Prok József rendőr ezredes a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója hangsúlyozta, hogy a polgárőr szervezetek régóta nagy segítséget nyújtanak a bűnmegelőzésben; a rendőrség munkáját a mindennapokban folyamatosan segítik, és a rendőrség stratégiai partnerének tekinti a polgárőrséget. Prok József rendőr ezredes megköszönte a polgárőrök tevékenységét, és a további eredményes munkavégzéshez a rendőrségi szolgálatból kivont, de műszaki állapotuk alapján a polgárőr szolgálat ellátásra kiválóan alkalmas nyolc személygépkocsit adott át.

Horváth Róbert, a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte a rendőrség támogatását, és elmondta, hogy a gépkocsik a mindennapokban nagy segítséget nyújtanak az eredményes polgárőri szolgálat ellátásához.

A járművek a baki, bazitai, kehida-kustányi, zalamerenyei, zalalövői csödei és a Keszthelyért Polgárőr Egyesület, Botfa Városrészi Polgárőr Egyesület, valamint a Kerka Mente Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület használatába kerültek- közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.