Szívvel-lélekkel, zalai vendégszeretettel…

Dödölléből sosem elég – ez kiderült a hétvégi fesztiválon is, amelyen egy falatnyi nem maradt a zalai specialitásból. A főzőversenyen a csapatok ezúttal az idén 25 éves hópehely burgonyából készítették étkeiket, amelyeket idén is szakértő zsűri bírált. A rendezvényen nemcsak az alkalmi szakácsok, hanem a borászok is megmérettették magukat. A 16. Kanizsai Bor- és Dödöllefesztivál a finom falatok és a jó borok mellett még számos közösségi élményt kínált a szüreti felvonulástól kezdve a helyi fellépők és országosan ismert sztárok előadásáig. Aki pedig követte Rubint Réka instrukciót, vagy legalább egy teljes koncertet végig ugrált, annak biztosan nem kell aggódnia amiatt, hogy a hétvégén elfogyasztott dödöllemennyiség meglátszódna a vonalain…

N.D.

Fotó: Gergely Szilárd