A különbség ismét tíz felett, holnap a Debrecen érkezik

Szezonbeli második találkozóját is magabiztosan nyerte az OB I B-s Kanizsa Vízilabda együttese, legutóbb a Hódmezővásárhely sem jelentett akadályt Ludányi Kadosa csapata számára.

Kanizsa Vízilabda (3.) – Hódmezővásárhelyi VSC (6.) 16-3 (6-0, 2-1, 4-1, 4-1)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 3. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Bíró V., Fábry.

Kanizsa: Bendes – Vadovics 3, Salamon 3, Szilvasán P. 2, Balli, Dobay G. Mocsári 3. Csere: Major, Rábavölgyi 2, Hőna 1, Dobay P. 1, Szilágyi A., Petrák 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Második idénybeli bajnokija is gyorsan eldőlt a Kanizsa Vízilabda OB I B-s vízilabda együttese számára, hiszen már az első negyedben úgy pólóztak a hazaiak, hogy ellenfelük még gólt sem dobott. 8-0 után esett az első vásárhelyi találat, majd 9-2 után a dél-zalaiak 16-2-ig meg sem álltak, vagyis egy pillanatig nem forgott veszélyben a nagykanizsaiak sikere. Szombaton 12 órától a Kanizsa a Városi uszodában a Debreceni VSE ellen száll vízbe.

- Papíron a Vásárhely erősebb riválisnak számított, mint az előző fordulóbeli Oázis, de fegyelmezett és határozott játékkal hoztuk azt a teljesítményt, amit elvárunk magunktól – értékelt Ludányi Kadosa, a Kanizsa edzője.