A kupagyőzelem után magyar bajnoki cím

facebook megosztás

Horváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE fiatal versenyzője a Motocross Junior Magyar Kupa 5 versenyből álló sorozatában a 65 ccm-es kategóriában – makulátlan teljesítménnyel - minden versenyét megnyerve lett kupagyőztes, legutóbb pedig az idei bajnoki sorozat utolsó, ajkai futamán korosztályában az országos bajnokság elsőségét is begyűjtötte.


Horváth Ádám tehetséges kanizsai ifjú motokrosszos, melyet kupagyőzelme és bajnoki címe is bizonyít

Ajkán a juniorok bajnoki futamain Ádám összesítésben húszpontos előnnyel rajtolt és mindkét versenyfutamát megnyerte, mely már valóban azt jelentette, hogy biztosan végzett a motokrossz utánpótlás bajnokság élén.

- Nagyon boldog vagyok, mert sikerült a sok és kemény edzéseinket jó eredményekre váltani – mondta el a kanizsai ifjú motoros tehetség. - Magyarországon kupagyőztes és bajnok is lettem egy éven belül, úgy gondolom, nem vallottam szégyent a külföldi versenyeimen és az Európa bajnoki sorozatban sem. Szüleim és iskolám mellett motoros edzőmnek, ifj. Kerner Lászlónak, valamint nagybátyámnak, Horváth Zsolt tanár úrnak, egyben erőnléti edzőmnek is sokat köszönhetek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.