Egy félidőnyi jobb játék

facebook megosztás

Továbbra is pont nélkül áll a Ziccer női NB II-es labdarúgó együttese a bajnokságban, ezúttal a Csepel USE győzött a nagykanizsai helyszínen.

Ziccer NLSE (12.) – Csepel USE (6.) 0-7 (0-2)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 6. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Németh D. (Tóth K., Horváth Á.). G.: Diamant (17.), Kókai (26., 82.), Nádudvari (64., 88.), Kátai (68., 74.)

Ziccer: Balassa Sz. - Buncsák (Sóstai, 46.), Molnár L., Szalai L., Kunics, Farkas Cs. (Molnár R., 74.), Somogyi Zs., Szollár, Szabó Zs., Horváth E. (Gelencsér L., 67.), Latin. Edző: Benedek József.

Ahogy az a meccsen kiderült, a Ziccer NLSE ezúttal is szívélyes vendéglátónak bizonyult, ami a csepeliek elleni hazai meccsüket illeti. A kanizsaiak ezúttal is más felállásban léptek pályára, ami nehezítette dolgukat. Nem szerettek volna alárendelt szerepet játszani, ezért az első félidőben a támadójátékra fektették a hangsúlyt. Irányították is a játékot, helyzeteik voltak, ugyanakkor a védekezésükbe hiba csúszott már az első félidőben is. A szünetben sérülések miatt kényszerű cserékre kényszerült Benedek József edző, változtatni is kellett játékukon. A második játékrészben inkább a védekezésre koncentráltak, de a 64. perctől a hazaiak mély gödörbe kerültek és ismét nagy különbségű vereséget szenvedtek.

- Az első félidei játékunkkal meg vagyok elégedve, a 2-0-s hátrányunk ellenére is – mondta el Benedek József, a Ziccer edzője. - Amit védekezésben nyújtottunk a második játékrészben, az bizony jó elégtelen és egyben tanulságos is.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.