Fegyelmezett csapatjátékkal

facebook megosztás

Biztos győzelmet aratott az FC Nagykanizsa labdarúgó együttese Balatonlellén az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában.

Greenplan Balatonlelle SE (15.) – FC Nagykanizsa (5.) 0-3 (0-2)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 9. forduló. Balatonlelle, 150 néző. Vezette: Maml. (Bertalan D., Péntek Zs.). G.: Hampuk (3. - 11-esből), Vittman (39.), Gerencsér A. (65.). Kiállítva: Pleszkán (88.; Balatonlelle)

Nagykanizsa: Horváth M. - Horváth B., Gerencsér A., Szabó B., Ekker - Major – Lőrincz (Herzsenyák, 83.), Szegleti, Béli M. (Fadgyas, 87.), Vittman – Hampuk (Bagó B., 80.). Vezetőedző: Barna László.


Hampuk Ádám (fehér szerelésben) már a lellei meccs 2. percében eredményes volt

Fotó: Gergely Szilárd

Jobban nem is kezdődhetett volna a mindenképpen javítani akaró Kanizsa számára a mérkőzés, hiszen már a 2. percben büntetőt harcoltak ki, melyet a centerként kezdő Hampuk Ádám gólra is váltott. A nagykanizsai vezető találat után a múlt héti meccs után több játékosát is nélkülözni kénytelen vendégek a meccs irányítását a kezükben tartották, fölényben, illetve veszélyesebbek is maradtak. Előnyüket a félidő hajrájához közeledve növelték a piros-kékek, Vittman a hosszún érkezve egy középre adást tessékelt a hálóba. A második félidőben úgy kalkulálhattak a kanizsai szurkolók, ha az első 45 percben látott lellei teljesítményt láthatják, túlzottan sok idegeskedésre nincs okuk. Javarészt úgy is alakult, sőt, Gerencsér Attila egy szöglet utáni fejessel is betalált, ezzel az NFC már három góllal vezetett és ezt az előnyét a találkozó végéig már meg is tartotta.

- Fegyelmezett játékunk hozta meg a sikert, ezúttal igazi csapatként működtünk a találkozón és a még legalább a góljaink számával megegyező helyzetünk volt az egész mérkőzés során – mondta el Barna László, a kanizsaiak vezetőedzője.

P.L:

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.