Igazi vizsgafeladat Érden

Két győzelem után a labdarúgó NB III-ban komoly feladat előtt áll az FC Nagykanizsa legénysége, hiszen vasárnap a Nyugati csoport listavezetőjéhez, az Érdi VSE-hez látogat.

A kanizsaiak az elmúlt fordulóban a Veszprém ellen nyertek hátrányból fordítva 2-1-re, míg az Érd gárdája a csoport őszi rangadójának titulált találkozóján idegenben győzte le 3-1-re a III. Kerület csapatát. A vasárnap 14 órakor kezdődő érdi összecsapás tehát tartogathat izgalmakat.


Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője is tudja, Érden nem néz egyszerű meccs elé labdarúgó együttese

Fotó: Polgár László

- Az biztos, hogy nem feltartott kézzel lépük majd pályára ellenfelünk otthonában – kezdte Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. - Stabil védekezésből indulnánk, ugyanakkor a támadások lehetőségét sem szabad feladnunk, hiszen nagy igazság, ha csak arra fókuszálnánk, hogy a védekezés csupán a feladat, abból semmi jó nem sülhet ki. Szeretnénk elrontani az érdiek játékát, persze tudjuk, hogy labdarúgóik játsszák a futballt, jól passzolnak, az egy egy elleni helyzeteket is szeretik kihasználni és természetesen a széleket is illik majd lezárnunk. Biztosan nem lesz tehát egyszerű meccs ez számunkra, de egyben remek lehetőség arra is, hogy megmutassuk, minket sem lehet leírni.

P.L.