Megünnepelte az idősek napját a MOL Bányász Nyugdíjas Klub

Megünnepelte az idősek napját a MOL Bányász Nyugdíjas Klub. A tagok a vacsorával egybekötött, élőzenés összejövetelt tartottak. 

A hangulatot már az program kezdetén megalapozták a klubtagok, akik teljes létszámmal megjelentek az idősek napi rendezvényen. – Rendszeresek a rendezvényeink, ez főleg azok számára nagyon fontos, akik egyedül élnek. Legyenek programok, találkozhassunk, és azokat a hagyományos programokat megvalósítsuk, amelyek a hosszú évek során már kialakultak – mondta Fehér Imre, a MOL Bányász Nyugdíjas Klub elnöke. A klub magját képző MAMIK dalkör minden rendezvényen teljes létszámmal jelen van. – Ez nagyon fontos, én azért igyekszem az egész klubot összetartani. Nagyon jó, összetartó csapat vagyunk, a MAMIK-on keresztül az egész klub. És ez most egy nagy rendezvényünk, az idősek hete számunkra ezzel zárul, a mi rendezvényünkkel, mi mindig, mindenhol ott voltunk – hangsúlyozta Gál Ferencné, a MAMIK dalkör vezetője.

A rendezvényen a klub legidősebb tagját is köszöntötték. A 87 esztendős Tábori Mártonné a Híradónak azt mondta, ma is hálával gondol szüleire, akiknek köszönhetően a hatgyermekes család túlélte a XX. század viszontagságait. - Legfontosabb volt a hit, a szeretet és a béke. Mi így lettünk – a hat gyermeket nevelve. Mind a hat gyermek elérte mindazt, amit el lehetett érni ’45-től a mai napig. És mindannyian tisztességgel, becsülettel helyt álltunk – fogalmazott Tábori Mártonné. A klubtagok ezúttal is fiatalos lendülettel és éjszakába nyúlóan szórakoztak.