Négyből négy a férfi kéziseknél

facebook megosztás

A Tungsram SE NB II-es férfi kézilabda együttese újabb bajnoki mérkőzését nyerte meg idegenben, ezúttal Kiskőrösről hozták el a két pontot.

Kiskőrösi KS (10.) - Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 21-29 (9-14)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 4. forduló. Kiskőrös, 150 néző. Vezette: Major G., Szűcs D.

Tungsram: Balogh Á. - Balogh P. 2, Vadász 3, Kovacsics 9/1, Hári 5, Kiss G. 6, Kisgéczi 2. Csere: Nagyvizeli (kapus), Miháldinecz, Gelencsér, Csalló, Virág, Koma 1, Horváth B. 1. Játékos-edző: Csalló Ádám.

Igyekezett gyorsan ellépni ellenfelétől a Tungsram és 3-0-val kezdett, majd 6-2-re is módosult az állás Csalló Ádám csapatának javára. A hazaiak ugyan próbálkoztak zárkózni, de a dél-zalai előny legalább három gólra úgymond folyamatosan beállt. A második 30 perc gyakorlatilag úgy indult, ahogy az első, vagyis a kanizsaiak nyitottak egy kisebbfajta gólszériával, melyből kifolyólag már kilenccel is vezettek a meccs 40. percében. Innen gyakorlatilag már biztossá vált a nagykanizsai siker és a mérkőzés már nem is tartogatott nagyobb fordulatot. A Tungsram SE idénybeli negyedik bajnokiját is megnyerte és két pont előnnyel áll a második Holler UFC gárdája előtt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.