Nem volt kérdéses a győzelem

Az OB I B-s kanizsai vízilabdázók idénybeli első meccsükön biztosan nyertek az Oázis SC együttese ellen a Hajós-uszodában.

Oázis SC – Kanizsa Vízilabda 6-20 (2-6, 1-5, 2-4, 1-5)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 2. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Ercse, Fejős.

Kanizsa: Leposa – Major M. 3, Salamon 3, Balli, Dobay G. 1, Hőna 1, Simon A. 3. Csere: Petrák 1, Vadovics 1, Rábavölgyi 2, Szilvasán P. 3, Mocsári, Dobay P. 2. Edző: Ludányi Kadosa.

Az előző idényben az OB I B harmadik helyén végző kanizsaiak gyakorlatilag egy biztos győzelem reményében szállhattak vízbe az Oázis ellen. Az alaposan kicserélődött játékoskeretű dél-zalaiakkal szemben a hazaiak 0-1 után még egyenlítettek, onnantól viszont már csak az volt a kérdés, milyen arányban győznek a vendégek. A harmadik negyed elején nőtt tízgólosra a Kanizsa előnye, s ugyan onnan egy ideig nem nőtt túlzottan a különbség, a meccs utolsó négy gólját Vadovics Ákosék jegyezték.

- Az OB II-ből frissen felkerült együttes ellen részünkről mondhatom, hogy a várt eredmény született – mondta el Ludányi Kadosa, a kanizsaiak edzője. - A védekezésünkön azért még javítanunk kell, de biztosan nyertük a meccset.