Ötödik győzelem a vasárnapi rangadó előtt

Megszerezte ötödik győzelmét is a férfi NB II-es kézilabda bajnokságban a Tungsram SE együttese, Csalló Ádámék a legutóbbi fordulóban a Siklóst győzték le biztosan.

Tungsram SE Nagykanizsa (1.) – MK Pelikán-Siklós KC (7.) 36-22 (20-9)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 5. forduló. Nagykanizsa, 70 néző. Vezette: Fábián B., Vandróczki.

Tungsram: Balogh Á. - Balogh P. 4, Vadász 4, Kovacsics 9/3, Hári 5, Kiss G. 4, Kisgéczi 1. Csere: Nagyvizeli, Gelencsér A. (kapusok), Koma 2, Virág 2. Miháldinecz 1. Horváth B. 1, Jónás 3. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A négy győzelemmel rajtoló kanizsai férfi NB II-es kézilabdázók 2-2 után vették kezükbe a mérkőzés irányítását, igaz, a baranyaiak még nem szakadtak le végleg a házigazdákról. A dél-zalaiak 8-6 után kapcsoltak másik fokozatba és az első félidő zárásáig kétszer is tudtak egy-egy 5-0-s szériát produkálni. A több, mint tíz gólos előny a második harminc perc elején is csak tovább nőtt, a hazai támadásokra alig volt ellenszere a siklósiaknak, akik végül tizennégy gólos vereséget voltak kénytelenek elkönyvelni. Ennél persze lényegesebb, hogy a Tungi szezonbeli ötödik meccsét is megnyerte, s összességében úgy vezet a második Baja előtt, hogy két ponttal jár előttük. Vasárnap ráadául nem akármilyen rangadó következik, hiszen a Csalló Ádám vezette legénység éppen a Duna-parti városba látogat.