Remek siker a női kézilabdázóknál

Megszerezte első győzelmét, egyben pontjait a női NB II-es kézilabda bajnokságban a Tungsram SE együttese, Tóth László tanítványai a Nemesvámost győzték le a 4. fordulóban.

Tungsram SE Nagykanizsa (9.) – Bajnok DSE Nemesvámos (5.) 23-21 (12-9)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 4. forduló. Nagykanizsa, 60 néző. Vezette: Rozina, Ujvári.

Tungsram: Csiszár – Kovács B. 3, Csivre V., Zvolenszky 12/3, Szmodics D. 2, Janzsó 2, Szmodics V. 4. Csere: Heman N., Lein, Raczkó. Edző: Tóth László.


Zvolenszky Nóra (6), a Tungsram SE női kézilabda együttesének erőssége a Nemesvámos ellen is remekelt

Fotó: Gergely Szilárd

Az elmúlt fordulóban Bogláron elszenvedett nagy különbségű vereség után kellett lelkileg és mentálisan talpra állítani a Tungsram SE női NB II-es kézilabda együttesét. Ráadásul a Nemesvámos jócskán a kanizsaiak előtt is tanyázott a tabellán, így nem tűnt a nagykanizsaiak számára egyszerű feladatnak a bajnokság 4. fordulójának meccse. Ehhez képest 7-0-val rajtoltak a vendéglátók és utána ugyan a Bajnok DSE is produkált jobb sorozatot, a hazaiak dicséretesen védték előnyüket. A második félidőben a Nemesvámos 17-17-nél érte utol a dél-zalaiakat, ők azonban újítani tudtak és szerfölött értékes két pontot könyveltek el győzelmükkel, egyben beindítva a Tungsram pontgyártását is a bajnokságban.