Szombaton ismét hazai környezetben kézilabdáznak

A mérkőzés kezdő periódusában még vezettek a kanizsai női kézilabdázók Balatonbogláron, aztán a hazaiak fokozatosan elhúzva nyertek az NB II-es találkozón. Folytatás holnap 13 órától, immár a Tungsram-csarnokban.

BBSC Balatonboglár (8.) – Tungsram SE Nagykanizsa (11.) 39-22 (19-10)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 3, forduló. Balatonboglár, 100 néző. Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.

Tungsram: Csiszár R. - Szmodics V. 2, Janzsó 2, Zvolenszky 6, Csivre V. 2, Kovács B. 2, Szmodics D. Csere: Tóth V., Raczkó 4, Andor, Szalai J., Herman N. 2, Lein 1, Kovács D., Csivre E., Nyakas 1. Edző: Tóth László.

A csapatok délelőtt kezdték mérkőzésüket Bogláron és a kanizsaiak nem is indítottak rosszul, hiszen vezettek 2-1 után 4-2-re is, majd a Zvolenszky Nóra, Csivre Viktória, Kovács Boglárka mellé góllövésben feliratkozó Szmodics Veronika a találatával ismét a Tungsramnak „adta” az előnyt – azzal 5-4 volt a Kanizsának. A Balaton-partiak azt követően azonban igencsak belehúztak, hiszen 11-5-re már ők vezettek. A hazaiak tartották is az előnyük, mi több, még növelni is tudták azt a szünetig. A második félidő ugyan nem kezdődött nagy BBSC-s gólszériával, de fokozatosan még inkább elhúztak a kanizsaiaktól. A vendéglátók mellett a vendégek is tudtak ugyan zsinórban három gólt szerezni, de a balatonbogláriak a végén biztosan győztek a bajnokság harmadik fordulójában. Szombaton 13 órától a Tungsram női együttese a Bajnok DSE Nemesvámossal mérkőzik hazai környezetben.