Átok megszakítva

facebook megosztás

A vízilabda OB I B tavalyi bajnoka ellen szállt vízbe az OB I B idei csoportjainak egyik listavezetője, tehát a Kanizsa Vízilabda együttese.

BVSC-Zugló II (3.) – Kanizsa Vízilabda (1.) 11-14 (4-4, 1-4, 3-2, 3-4)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, találkozó a 9. fordulóból. Budapest, 50 néző. Vezette: Truszka, Duray.

Kanizsa: Leposa – Major 1, Salamon 4, Balli, Dobay G. 3, Hőna 1, Simon A. 1. Csere: Pelle (kapus), Vadovics, Rábavölgyi 1, Szilvasán P. 2, Mocsári, Dobay P., Petrák 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Hőna Dávid, Dobay Gergely, valamint Major Martin találataival gyorsan háromgólos előnyre tett szert a Kanizsa Vízilabda az elmúlt szezon második vonalbeli bajnoka, a BVSC II ellen, de a fővárosi „vasutasok” egyenlítettek, hogy aztán a második negyedet is egálról indíthassák a felek. 6-5-ös kanizsai vezetés után tudtak a vendégek jobban ellépni ismét, a hazaiak azonban nem roppantak össze, pontosabban a dél-zalaiak nem tudtak tőlük „lőtávolon kívül” maradni. Ezért is lett igencsak nagy jelentősége annak, hogy a mérkőzés hajrájában Salamon Attila kétszer egymás után is beköszönt, így Ludányi Kadosa legénysége végül hozta az úgymond átrakott bajnokiján is a sikert és vele együtt a három pontot.

- Kőkemény, brusztolós meccset vívtunk az előző idény bajnokcsapatával – mondta el a meccset követően Ludányi Kadosa, a nagykanizsaiak vezetőedzője. - Hétközi, idegenbeli, ráadásul áthelyezett időpontú bajnoki mérkőzésen tudtunk győzni, melynek azért is van jelentősége, hiszen a klubvezetés részéről már kicsit aggódtak amiatt, hogy az eredeti idejéről elmozdított találkozóinkon a korábbiakban még nem tudtunk nyerni. Nos, ezúttal ez is sikerült, gratulálok a srácoknak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.