Az évek során immár századszor

A kanizsai amatőr teniszezők ezen évtizedbeli kezdeményezésének századik állomását hozták tető alá és a Kanizsa Teniszcentrumban megrendezett eseményen 36 nevezőt regisztráltak hét településről.


A kanizsai amatőr teniszezők bajnoki kezdeményezése a századik állomásához ért, s legyen az szabadtéren, vagy fedett pályán, a színvonal és jó hangulat mindig garantált

A férfiaknál a nyílt és a 120+ versenyen is nagykanizsai, a hölgyeknél zalaegerszegi győzelem született. A nyílt versengés hatalmas csatában és nagyszerű játékkal a Walter Péter-Szalai Sándor páros győzelmét hozta a Nagy Béla-Babos Daniel marcali-soproni páros ellen. A 120+ versenyt veretlenül, meggyőző játékkal a nagykanizsai Hoffstadter Lajos-Baranyás Zoltán páros nyerte. A nőknél a zalaegerszegi Török Anikó nyert veretlenül.

Végeredmény, nyílt páros: 1. Walter Péter-Szalai Sándor (Energia Szabadidősport Klub), 2.Nagy Béla-Babos Daniel (Marcali-Sopron), 3. Lévai Csaba-Tóth Attila (Energia-Röpte TC) és Halász Dávid-Vukics Balázs (Energia). 120+: 1. Hoffstadter Lajos-Baranyás Zoltán (Kanizsa TC), 2. Vukics László-Kobán Lajos (Energia), 3. Vukics György-Mátó Elemér (Nagykanizsa). Hölgyek: 1. Török Anikó (Zalaegerszeg), 2. Csalló Andrea (Zalaegerszeg), 3. Henrietta Venturini (Zalaegerszeg).

Különdíjban részesült dr.Füle Lajosné, Patak József, valamint Hoffstadter Lajos, egyben eddig a 100 alkalom során 148 induló szerzett érmet. A legtöbb 1. helyezést Halász Dávid, a legtöbb dobogós pozíciót Nagy Csaba szerezte, a legtöbb vigasz elsőséget Péntek István és Papp Tamás könyvelhette el az évek során, a hölgyeknél legtöbbször Henrietta Venturini lett az első, legtöbb dobogós szereplés pedig Patard Ágota nevéhez fűződik.

- Mindenkinek köszönöm a részvételt, a színvonalas és sportszerű mérkőzéseket – mondta el a főszervező Baranyás Zoltán. - Nem feledkezhetek el a támogatókról, no meg a folyamatosan nevező tenisztársaimról sem, akiknél mint kiderült, rászolgálhattam szervezőként a bizalomra. Így én sem lazíthatok, ezért a következő versenyünkre november 30-án, szombaton kerül sor, mely nyílt páros fedett pályás teniszverseny lesz a sorban.