Bemutatta és dedikálta is legújabb desszertes könyvét Jakabfi Dávid

A patissier első kötetének folytatása egy év alatt készült el, és – mint mondta – eggyel magasabb szintű recepteket tartalmaz. A könyvben a különlegességek és a reformdesszertek mellett több olyan hagyományos, magyar sütemény is helyet kapott, mint a Rákóczi-túrós vagy a mákos guba. Jakabfi Dávid a közönségtalálkozón hangsúlyozta, legújabb kötetében is figyelt arra, hogy lépésről lépésre mutassa be a desszertek elkészítésének módját, valamint a szezonális gyümölcsökről is elhelyezett egy táblázatot. Az eseményen az érdeklődők a könyvben szereplő ízek egy részét is megkóstolhattak. – Igazából ez egy igazi második lépcsőfok lett az első után – egy picit próbáltam ráépíteni, de mégis úgy elkészíteni az egészet, hogy aki a másodikat kapja meg, ugyanúgy tudjon vele boldogulni a kezdetektől is. Viszont a felépítésében, a színében, a kivitelezésben sokkal minőségibb lett – fogalmazott Jakabfi Dávid patissier.


Az érdeklődők desszertkülönlegességeket is kóstolhattak