Egy zalaegerszegi-kanizsai duó nyerte az első Zalakarosi Fürdő Opent Újudvaron

A szervezők hagyományteremtő szándékkal tartották meg nemrégiben az amatőrök számára kiírt versenyt. A tornán végül 14 vegyes páros vett részt.

Nem volt hiány kiváló labdamenetekből az Újudvari Teniszcentrumban. A versenyre a zalai települések mellett még Szigligetről, Veszprémből, Ajkáról és Pécsről érkeztek párosok. A vegyes páros egy szinte kihalóféleben lévő tenisztornaforma. 14 pár jött össze. Nem minden alkalommal sikerül népes mezőnynek összejönnie egy versenyre, de ez egy nagyon szép szám annak tudatában, hogy vegyespáros versenyről van szó – említette Walter Péter fő szervező.


14 vegyes páros vett részt az első Zalakarosi Fürdő Openen

Az Újudvari Teniszcentrum két szőnyegborítású pályával rendelkezik, amit kifejezetten kedvel a legtöbb játékos. – Imádom ezt a pályát, sokat játszottunk itt. Volt egy, a tulajdonos által szervezett verseny, egy Grand Slam, összesorsolásos verseny. Szeretem ezt a pályát, annak ellenére, hogy nem lehet rajta csúszni, pedig azt szeretek – tette hozzá Kerkai Alex.

A torna legjobbja végül a Venturi Henrietta és Szalai Sándor páros lett, a második helyen a Mádé Beáta és Nagy Csaba alkotta nagykanizsai duó végzett, Kerkai Alexék a vigaszágon bizonyultak a legjobbnak.