Ej, de rafinált: megvárta, míg a férfi leveszi a nadrágját, aztán elszaladt vele: vitte a bukszát is

facebook megosztás

Nagyon rafinált volt egy szexet ígérő, de közben csak a „partner” pénzére ácsingózó, 47 éves asszony: megvárta, míg a férfi leveszi a nadrágját, aztán elszaladt vele. Persze, vitte a bukszát is, benne a férfi 54 ezer forintjával. A részletekről dr. Pirger Csabát, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivőjét kérdeztem.

Egy férfi – a későbbi sértett – 2019. november 08-án, 10 óra körül vendégségbe érkezett egyik ismerőse iklódbördőcei családi házába, ahol ismerősével és az ő volt élettársával, egy büntetett előéletű, 47 éves nővel (a későbbi terhelttel) együtt, a sértett pénzén vásárolt szeszesitalokból italozni kezdtek.

Fél 11 felé megérkezett a postás, akitől a sértett átvett, majd a 47 esztendős nő által is láthatóan a pénztárcájába tett 54.000 Ft készpénzt, a pénztárcáját pedig a nadrágja zsebébe tette. Ezt követően folytatták az italozást, majd dél körül a sértett és a terhelt szexuális együttlétről állapodtak meg. E végett bementek aztán a ház szobájába, ahol a sértett levetkőzött, és az ágyba feküdt.

Ekkor a terhelt – azért, hogy a sértett pénzét eltulajdonítsa – a fotelről felkapta a sértett nadrágját, és azzal kifutott a házból. Az udvaron a nadrágban lévő pénztárcából kivette az 54.000 Ft készpénzt, majd a nadrágot és a pénztárcát hátrahagyva, a pénzzel együtt távozott, majd azt hamar elköltötte. Ezért a Lenti Járási Ügyészség a nőt, mint különös visszaesőt, lopás vétségének elkövetésével vádolta meg a határ menti kisváros járásbíróságán.

Papp Attila

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.