Hárított büntető, egy pont

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a bajnokság 14. fordulójában a Mol Fehérvár FC II csapatát fogadta és küzdelmes mérkőzésen ért el 0-0-t.

FC Nagykanizsa (4.) – Mol Fehérvár FC II (15.) 0-0

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 14. forduló. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Bana (Kiss B., Perák). Kiállítva: Molnár M. (92.; Mol Fehérvár II)

Nagykanizsa: Borsi – Ekker, Major Má., Gerencsér A., Horváth B. - Béli M. (Herzsenyák), Kretz – Szegleti, Kovács Gy. (Bagó B.), Lőrincz (Hampuk) - Vittman. Vezetőedző: Barna László.


Küzdelmes mérkőzést vívott az FC Nagykanizsa (soraiból képünkön Lőrincz Bence sötét mezben) és a Mol Fehérvár FC II együttese az NB III-as labdarúgó bajnokin

Fotó: Gergely Szilárd

A vendégek játéka volt biztosabb a mély talajú pályán főleg az első félidő első felében, ugyanakkor nem volt titok az sem, hogy a hazaiak is szerették volna mindenképpen begyűjteni a három pontot. A Fehérvár II-nél akadt néhány játékos, akiket nehezen tartottak és a 23. percben büntetőt is végezhettek el a székesfehérváriak, de Bambgoye próbálkozását a jobb alsó sarok elöl Borsi Bence ütötte ki. A játékrész utolsó harmadában már a kanizsaiak is összeszedettebben futballoztak, de a váratlan húzások talán elmaradtak hazai oldalon, így gól nélküli állással vonultak szünetre a felek. Érezhette Barna László, a Kanizsa vezetőedzője is, hogy a támadójátékon lendítenie kell és idővel érkezett is Hampuk Ádám a pályára, akinek játékával mintha javult is volna az előre játék, ugyanakkor az igazi átütőerő hiányzott volna hazai oldalon. Ahogy teltek a percek, úgy vált aztán egyre nyilvánvalóbbá, hogy a nagy küzdelem közepette egyik csapat sem visz haza többet az egy pontnál.

- Sajnálom, hogy nem szereztünk három pontot, az első félidőben gyengén játszottunk, a második már jobban nézett ki - mondta a mérkőzést követően Barna László, az FCN vezetőedzője. - Örülök persze, hogy nem kaptunk gólt, de szerzett találat nélkül nem szerezhetünk győzelmet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.