Igazi csapatmunkával

facebook megosztás

Hazai pályán fogadta a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda csapata a tabella hátsó felében tanyázó Kiss Lenke Kosársuli együttesét és nagyarányú győzelmet is aratott.

Kanizsai Vadmacskák SE (5.) - Kiss Lenke KA (12.) 105-60 (28-17, 26-15, 30-15, 21-13)

Amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzés, 7. forduló. Nagykanizsa, 70 néző. Vezette: Horváth A., Németh S.

Kanizsa: Fuisz V. 25, Baa 26, Zsámár P. 2, Bánhegyi B. 9, Budai 12. Csere: Kovács R. 16, Horváth L. 6, Füredi 8, Csuha 1, Bánhegyi D. Edző: Gábor Erzsébet.

Ezúttal is Baa Dominika és Fuisz Viktória kosarai vitték a prímet a mérkőzés elején és az első negyed közepén nyolc ponttal vezetett is a Vadmacskák, hogy még onnan is tovább nőjön a fórjuk, amikor már Kovács Rebeka is bekapcsolódott a pontgyártásba. A második tíz percben továbbra is agresszíven védekeztek a hazaiak, Bánhegyi Beatrix feljavult játékával és Baa pontos dobásaival már húsz pont fölött járt a kanizsai előny.

Nagyszünet után Gábor Erzsébet tanítványai védekezést váltottak és a labdaszerzésekből szereztek gyors kosarakat, így ég tovább nőt a két csapat közötti különbség. A meccs ezen szakaszában Füredi Linda játszott ponterősen. A záró etapban is koncentráltan játszottak a hazaiak és a játék minden elemében a budapesti csapat fölé nőttek. újabb sikerével pedig a KVSE továbbra is az ötödik helyen áll a táblázaton.

- A győzelem igazi csapatmunka volt és valamennyi játékosunk kivette részét a sikerből - állapította meg a mérkőzésről Gábor Erzsébet, a Vadmacskák trénere.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.