Kényszerpályára állította a közgyűlést a polgármester

facebook megosztás

Kényszerpályára állította a közgyűlést a polgármester – ezt dr. Fodor Csaba mondta az ülést követő sajtótájékoztatón. Az Éljen VárosuNk! Egyesület frakcióvezetője hangsúlyozta: a korábban megszakadt háttértárgyalások miatt, és annak következtében, hogy az alakuló ülésen nem kerültek napirendre olyan kérdések, mint az SZMSZ vagy a bizottságok megalakítása, most kénytelenek voltak maguk összeállítani a szervezeti és működési szabályzatot, rögzíteni a bizottságok összetételét és bizonyos döntéseket meghozni az önkormányzati delegálásokkal kapcsolatban. A sajtótájékoztatón Horváth Jácint frakcióvezető-helyettes a nyolc cégvezető leváltásának hátteréről beszélt.


Az Éljen VárosuNk! Egyesület tagjai szerint a polgármester kényszerpályára állította a közgyűlést csütörtökön (Fotó: Jancsi László)

– Ezeknek jó részt voltak előzményei, az elmúlt években többször kifogásoltuk jó néhány társaság működését, jó néhány vezető hozzáállását. Főleg a mi általunk feltett kérdésekkel és kérésekkel kapcsolatban. Mi azt gondoljuk, hogy ahhoz, hogy gördülékenyen és jól menjen a munka, azonnal, illetve bizonyos idő kifutásával – egy hónap, másfél hónap – felmentettük néhány gazdasági társaság tisztségviselőjét, helyettük kineveztünk újakat, akikkel az új, 2020-tól induló üzleti év már tervezhető, tehát végig tudják vinni ezt az új üzleti évet. Mindannyian tapasztalt emberek, tehát vagy a szakterületükön vagy menedzsmentben, társaság vezetésében tapasztalt embereket választottunk ki – fogalmazott az Éljen VárosuNk! Egyesület frakcióvezető-helyettese.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.