Kiütés Egerszegen

Nem vár különbségű vereségbe szaladt bele a Ziccer NLSE női NB II-es labdarúgó-csapata a megyei rangadó keretében Zalaegerszegen.

ZTE FC (6.) – Ziccer NLSE (12.) 9-1 (4-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 11. forduló. Zalaegerszeg, 50 néző. Vezette: Mészáros J. (Elek, Ferencsák). G.: Bicsák K. (9., 12., 24.), Csidei (14.), Hetyei (50., 70., 83., 87.), Bánfi (68.), illetve Szollár (61.)

Ziccer: Balassa Sz. - Buncsák, Molnár L., Boros G., Farkas Cs., Tarsoly, Szollár, Szalai L., Molnár R. (Gelencsér L., 46.), Latin, Kozma E. Edző: Benedek József.

A tabellán a két csapat között volt már nagyobb különbség is a korábbiakban, ugyanakkor a vasárnapi bajnokijukon a hazaiak nagyon megrázták magukat és fölényes győzelmet könyvelhettek el. A kanizsaiak 5-0-s egerszegi vezetés után szépítettek, de az csak szépségtapaszként hatott a nyolcgólos vereség tudatában.

- A hazai csapat minden tekintetben felülmúlt bennünket és ilyen különbséggel is megérdemelten nyert, amihez ezúton is gratulálok a házigazda egerszegieknek – fogalmazott Benedek József, a Ziccer NLSE edzője. - Csapatunkból egy játékos teljesítményét tudom kiemelni Kozma Enikő személyében.