Szimpatikusan küzdöttek, szombaton a Marcali jön

facebook megosztás

A listavezető PEAC vendége volt a női kézilabda NB II-ben a Tungsram SE Nagykanizsa csapata, szombaton 16 órától a kanizsaiak pedig a Marcali SZVSE-t fogadják.

PEAC (1.) – Tungsram SE Nagykanizsa (11.) 45-23 (24-14)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 7. forduló. Pécs, 100 néző. Vezette: Herceg, Piller.

Tungsram: Csiszár – Kovács B. 3, Csivre V., Zvolenszky 5/2, Szmodics D. 2, Janzsó 6/1, Szmodics V. 1. Csere: Tóth V. (kapus), Herman N. 2, Kovács D., Szalai J. 2, Szmerk, Nyakas 1, Andor 1. Edző: Tóth László.

A listavezető PEAC női kézilabda együttese zalai napokat tartott, hiszen a Hévíz elleni, hét közben lejátszott meccse után a Tungsram SE Nagykanizsát fogadta a Lauber Sportcsarnokban. 1-0 után a nagykanizsaiak még egyenlítettek, aztán a csoport egyik esélyes csapata fokozatosan igyekezett ellépni, igaz, 10-6-nál és 12-8-nál még „látótávolságon” belül voltak a hazaiak az első félidő közepén. A második játékrészben egy 9-0-a hazai etap kivételével a vendégek jól tartották magukat, végül azonban a baranyaiak biztosan nyertek a hazaiak szakvezetője szerint is szimpatikusan küzdő nagykanizsaiak ellen. Szombaton 16 órától Tóth László tanítványai újra hazai környezetben mérkőznek, a Tungsram-csarnokban a Marcali együttesét látják vendégül.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.