Vasárnap van miért törleszteniük

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Komárom VSE ellen zárja vasárnap 13 órától bajnoki meccs keretében az esztendejét és Barna László vezetőedző tanítványai az Olajbányász-stadionban szeretnének győzelemmel búcsúzni szurkolóiktól 2019-ben.

A kanizsaiak a harmadik vonal Nyugati csoportjának ötödik helyén állnak, míg a Komárom a dél-zalaiaknál 7 ponttal kevesebbet gyűjtve, hússzal tanyázik a nyolcadik pozícióban. A Nagykanizsa persze óvatos is egyben, hiszen a Komárom-Esztergom megyeiek bizonyos szempontból mumusai is a piros-kékeknek: szűk másfél év alatt kétszer nyertek a mostani vendégeik és egyszer döntetlenre végeztek a felek az NB III-ban.

- Ráadásul úgy érzem, ellenünk játszani fog az a játékos is, nevezetesen Kenesei Krisztián, aki mindhárom közös meccsünkön be is talált ellenünk – mondta el Barna László. - A III. Kerülettel szemben múlt héten nem lépett pályára, mintha a mi meccsünkre tartogatták volna és éppen ezért a vendégek minden pontrúgására, rögzített helyzetből indított labdáira oda kell figyelnünk, ha a korábbi sokszoros válogatott pályára lép a Bányász-stadionban. Emellett nem tudhatjuk, hogy milyen állapotú gyepen mérkőzhetünk az utóbbi napok időjárása miatt, de nagyon úgy tetszik, hogy a mély talajon inkább a párharcok dominálnak majd. Jó lenne kihasználni ezúttal magassági fölényünket is, ami sajnos az elmúlt fordulóban, a Lipót ellen nem nagyon sikerült.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.